Peste 10 ani de experienta

Curatare si intretinere filtru DPF (filtru de particule diesel).

Sc sabena serv SRL cu experiența vasta de peste 10 ani înființata pt servicii de repararea și întreținerea autovehiculelor,am reușit de la an la an sa ne perfecționam și sa ne extindem in domeniul de activitate achiziționând in permanenta tehnologie de ultimă generație și echipamente de diagnosticare, aceste achiziții ne-au ajutat sa atingem cel mai înalt standard de calitate,ultima achiziție fiind aparatul de curățare a filtrelor de particule DPF,catalizatoarelor și a EGR-urilor , toată aparatura o puteți viziona in filmulețele de prezentare din cadrul site ului nostru!
Aparatul DPF-clean curată toate tipurile de filtre de particule pentru automobile ( Euro 4, Euro 5, Euro 6), autoutilitare,autobuze și utilaje, catalizatoare și radiatoare , acest proces de curățare NU implica tăierea sau deteriorarea carcasei filtrului de particule, de asemenea nu se acționează cu tratament termic!

Filtrul de particule
1.Ce Înseamnă curatarea DPF?
Curățarea filtrelor se realizează doar de către aparatul DPF-clean in mai puțin de 2 ore, este complet automata, aparatul DPF-clean este dotat cu sistem automatizat de spălare si recirculare a soluției,filtre speciale pentru filtrarea aerului
2.Cum funcționează un filtru de particule?
Mașinile sunt echipate cu filtru de particule pentru a nu polua atmosfera cu fum și cu particule de funingine cancerigene! Aceste particule sunt oprite de filtru exact cum filtrul de aer oprește particulele de praf și lasă sa treacă aerul curat in admisia motorului.
3.Ce se întâmpla când mergem cu filtrul DPF înfundat?
Arunci când calculatorul mașinii detectează ca filtrul de particule este înfundat, motorul va funcționa in avarie și nu va putea funcționa la capacitatea lui optima de funcționare , masina nu va putea fi accelerata atât cât ai nevoie, consumul de combustibil creste și poate dauna altor componente ale motorului!
4.Cum se înfunda filtrul DPF?
De cele mai multe ori filtrul de particule se înfunda atunci când masina circula exclusiv in mediul urban, in restul cazurilor din cauza defectării anumitor componente ale motorului ( senzori presiune, valve EGR, clapete acceleratie, etc), nemaiputând sa-și înceapă procesul de regenerare!
5.Cat dureaza procedeul de curatare a filtrului de particule cu tehnologia DPF-clean?
Timpul necesar pentru testarea și curățarea filtrului de particule este de aproximativ 2 ore
6.De ce sa alegi DPF-clean?
De ce sa ne alegi? Simplu, avem tehnologie de ultima ora, oferim seriozitate,calitatea serviciilor la superlativ și nu in ultimul rând un pret avantajos!

Aparatul DPF-clean oferă la terminarea procedeului un raport ce confirma calitatea procesului de curățare!

Oferim certificat de garanție 12 luni de zile fără limita de kilometri